Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel

Verkstad

SERVA ELLER REPARERA DIN ELCYKEL
Söker du efter professionell service och kärlek till din elcykel? Då har du kommit rätt! På Elcykelkompaniet vet vi hur viktigt det är att din cykel mår bra. Därför har vi ett erfaret och certifierat serviceteam som står redo att ta hand om din cykel. Våra tekniker är experter på att arbeta med alla de stora elcykelsystemen, inklusive Bosch, Shimano Steps, Egoing, Yamaha, Brose, Promovec, Hyena, Fazua och TQ. Elcyklar är en del av en växande marknad, och cyklarna blir alltmer avancerade. För att ge dig den bästa servicen har vi investerat i specialverktyg och unika datorprogram som hjälper oss med digital felsökning, mjukvaruuppdatering och batterikontroll. På så sätt kan vi se till att din elcykel är i toppskick och fungerar smidigt. När vi tar hand om din cykel använder vi enbart originaldelar för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda. Vi förstår att din elcykel är en investering, och vi är dedikerade till att hjälpa dig att förlänga dess livslängd och njuta av smidiga och pålitliga cykelturer. Så om din elcykel behöver service eller om du vill ha hjälp med att hålla den i toppskick, kontakta Elcykelkompaniet idag. Vårt erfarna team av servicetekniker är här för att hjälpa dig, och vi ser fram emot att ta hand om din cykel med kärlek och expertis.
Kontakt med verkstad
Behöver du komma i kontakt med vår verkstad kan du både maila och ringa oss! verkstad@elcykelkompaniet.se 031-787 97 97

Vi kan hjälpa dig med:

* Service * Tvätt * Felsökning * Reparation * Uppdatering av mjukvara * Däckbyte

Shimano Service Center

Tack vare avancerad teknik har elcykeln blivit otroligt populär och mer användbar än någonsin. Men oavsett om du använder din elcykel för pendla till jobbet eller för avkopplande turer på helgen, så kommer den att behöva service ibland. Bra underhåll är a och o om du vill få ut så mycket som möjligt av din elcykel. Som Shimano Service Center har vi full koll på alla detaljer. Våra medarbetare är som levande uppslagsverk i alla cykelrelaterade frågor och du kan räkna med att de alltid ger din elcykel den professionella uppmärksamhet den förtjänar. Cykelservice i världsklass Det finns ingen teknik som våra anställda aldrig har hört talas om. Hur vi vet det? Våra mekaniker och säljare i butiken genomgår regelbundet kurser, såväl online som praktiskt. Kontinuerlig utbildning är en förutsättning för att få kalla sig Shimano Service Center, så detta gör vi med både glädje och stolthet. Tack vare kvalificerad personal kan vi alltid erbjuda dig den excellenta service du förväntar dig hos ett certifierat Shimano Service Center. Dessutom säkerställer Shimano den höga kvaliteten genom regelbundna kontroller. Kvalitetslojalitet Du kan vara säker på att din cykel är i perfekt skick efter en service hos oss. Inte bara för att vi är experter på de mest innovativa teknikerna, utan också för att vi arbetar med Shimano originaldelar. Det är en garanti för att cykeln ska fungera smidigt och säkert. Om du får oväntade problem före, under eller efter en cykeltur, så löser vi det snabbt och adekvat i vår professionella verkstad med de modernaste verktygen. För oss är cykelservice ett hantverk - välkommen in så hjälper vi dig att få ut maximalt av din cykel.

Cykelkärlek - Ett tryggt val

3 års garanti på din Crescent och Monark elcykel
Att äga en elcykel skiljer sig lite från att äga en vanlig cykel. Elcykeln har fler avancerade komponenter och delar som måste hållas efter för att du ska få en så skön cykling som möjligt. Genom att ge din elcykel lite extra omtanke då och då minskar du risken att åka på onödiga kostnader och slipper att riskera att stå utan cykel när du behöver den. Teckna Crescents originalservice om du vill vara säker på många sköna mil i sadeln. Vi bjuder på det första tillfället efter tre månader. Samanfattningsvis är detta en väldigt bra möjlighet om du vill ha ett långt ägande av din elcykel. För att garantin ska gälla * Registrera din elcykel. Har du inte gjort det kan du göra det här. * Serva din elcykel hos en certifierad elcykelspecialist enligt serviceprogrammet ”CYKELKÄRLEK”. * Signerad och stämplad serviceöversikt. Antingen längst bak i elcykelmanualen som kommer med din elcykel eller på ett kort som du får av din oss. * Giltigt kvitto eller annat inköpsbevis i original. Detta bör göras därför att du som kund skall få bästa upplevelsen av din elcykel. Det är alltså därför detta serviceprogrammet finns till. Som ett resultat av att du följer din service får du tre års garanti på din elcykel.
Tillagd i varukorgen