Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel

Vanliga frågor

Vart kan jag hämta mitt paket?

Leverans sker via DHL. Har du beställt en elcykel levereras den hem till dig. När paketet finns på närmsta terminal kommer DHL att kontakta dig med alternativa dagar och tid för utkörning. Notera att tiderna kan variera lite mellan olika terminaler. till det utlämningsställe ditt postnummer tillhör. Har du köpt tillbehör kommer de till ditt närmaste DHL paketombud.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar mellan 49kr - 1499 beroende på hur stor varan är. För att se mer exakta priser, gå till våra Leveranssätt .

Hur lång leveranstid har ni?

Vanligtvis tar det inte mer än 1-3 arbetsdagar innan du får ditt paket. I vissa fall kan det ta längre tid, tex om du bor i vissa delar av Norrland eller om du valt hemleverans på kvällstid. Vissa varor beställer vi ifrån en leverantör. Då brukar det ta mellan 7-10 dagar. Ibland kan det ta längre tid, i så fall kontaktar vi dig.

Hur monterar jag min elcykel?

Din elcykel levereras i en stor låda. Enklast är att skära ut ett hål i kortsidan av kartongen och sedan rulla ut cykeln. Var försiktig när du skär så att du inte gör sönder din nya elcykel. Efter detta behöver du ta bort allt emballage på cykeln, vrida och skruva fast styret, skruva på pedaler och till slut skruva på en eventuell korg. En manual och verktyg medföljer alltid.

Jag har ångrat mitt köp. Hur gör jag då?

Vi erbjuder 365 dagars öppet köp och det är enkelt att göra en retur. För att göra en retur kontaktar du oss på Mail eller ringer på 031-7879797. Produkten måste vara oanvänd och ej uppbruten ifrån dess original emballage. Du kan läsa mer om returer och vår 365 dagars ångerrätt här.
Tillagd i varukorgen