Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel

Om Elcykelkompaniet

Vi på Elcykelkompaniet är specialister på elcyklar. Genom att erbjuda Sveriges största elcykelbutik både fysikt och online vill vi vara kundens förstahandsval när det gäller elcykel, tillbehör och service. Vår ambition är att hjälpa kunden genom hela sin elcykelresa.

Specialister

En elcykel är idag mycket mer komplex än vad en vanlig cykel är. Den kräver service och omvårdnad på ett helt annat sätt. Därför kommer vi ha en elcykelspecefik verkstad i vår butik där vi är experter på elcykel. Vi kommer att se till att din elcykel fungerar, dag in och dag ut. Det kan bland annat handla om att uppdatera mjukvara, byta slitagedelar eller tvätta cykeln så att den inte slits i onödan. Avslutningsvis vill vi påminna om att signa upp er på vårt nyhetsbrev för att inte missa några erbjudanden eller pre-launches. Detta är alltså det bästa sättet att hålla dig uppdaterad. Besök oss se Sveriges största elcykelbutik med egna ögon. Du kommer inte ångra dig!

Vår vision

Vår vision är att ändra sättet man transporterar sig på, öka folkhälsan och bidra till ett hållbarare samhälle. För att lyckas med detta jobbar vi med ett noga utvalt sortiment av kvalitetscyklar från de ledande varumärkena inom elcykel, elmountainbike och lådcykel. Vi vill ge dig som kund en fantastisk upplevelse med branschens bästa expertis. Vi prioriterar kundbemötande och serviceanda utöver det vanliga. Elcykelkompaniet är grundat av tre cykelglada grabbar, tillika entreprenörer, som tror på en hållbar framtid och vill hjälpa människor till rörelse. Efter att ha jobbat i cykelbranschen i över 10 år är det nu dags att ta elcykel till nästa nivå och bygga en modern elcykelkedja. Vi slår upp portarna till första butiken i slutet av mars.
Tillagd i varukorgen