Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel

FÖRMÅNSCYKEL

LEASA DIN ELCYKEL HOS OSS PÅ ELCYKELKOMPANIET!

LEASA EN ELCYKEL- FÖRMÅNSCYKEL HAR ALDRIG VARIT ENKLARE

Tryggt, enkelt och bekymmersfritt

DET HAR ALDRIG VARIT SÅ ENKELT

LEASA EN ELCYKEL
Miljön blir viktigare för människor och allt fler vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid. Att välja elcykel framför bilen när du pendlar till jobbet är ett bra alternativ till förmån för miljö och hälsa. Förutom att det minskar utsläppen får du regelbunden vardagsmotion, frisk luft och sparar pengar på uteblivna parkeringsavgifter och bränsle. Pendling till jobbet med elcykel är inte bara en effektiv och kostnadseffektiv form av transport, det är också en stor hjälp för miljön. Genom att välja att cykla till jobbet i stället för att köra bil eller ta bussen minskar du ditt koldioxidutsläpp och bidrar till en grönare framtid. Med en elcykel slipper du oroa dig för den ansträngande cykelturen – elmotorn hjälper dig uppför backar och gör pendlingen till en behaglig och energisparande upplevelse. Så om du vill vara mer hälsosam, spara pengar och göra en positiv inverkan på miljön, överväg att byta till en elcykel som din primära form av transport till jobbet.

BRA FÖR BÅDE DIG OCH FÖRETAGET

LEASA EN ELCYKEL
Genom vårt samarbete med BusinessBike kan vi erbjuda hela vårt breda sortiment av elcyklar som förmånscyklar. Förmånscykel är en leasinglösning där du betalar via din bruttolön. Att leasa en elcykel är en möjlighet för både arbetsgivare och anställda att erbjuda ett värdefullt mervärde som är relevant. Genom att leasa en elcykel så skapar ni en positiv arbetsmiljö som både företag och arbetstagare tjänar på och bidrar till en hållbar framtid! Vi på Elcykelkompaniet har Elcykel från Crescent, Elcykel från Specialized, Elcykel från Gazelle, Trek Elcykel och många fler.

ÄR NI REDO ATT BESTÄLLA ER NYA ELCYKEL?

REDAN ANSLUTEN?
1. Registrera ett konto på BusinessBikes hemsida. 2. Kolla ut vilken cykel du vill ha. Du kan välja från hela vårt sortiment. 3. Välj dina tillbehör, till exempel pakethållare, stöd, skärmar och lås. 4. Fyll i din order på HÄR 5. Vi återkommer med en offert för ditt godkännande. 6. Efter du godkänt offerten bygger vi din cykel, monterar dina tillbehör och bestämmer en dag för leverans. 7. Antingen skickas cykeln hem till dig via DHL eller så hämtas den ifrån vår butik i Göteborg. 8. Klart! Du kan börja använda din nya elcykel. Den månatliga kostnaden dras av på din bruttolön varje månad

INTE ANSLUTEN ÄNNU? - DET ÄR INGA PROBLEM

ENKELT ATT KOMMA IGÅNG
Din arbetsgivare behöver vara ansluten till BusinessBike för att du ska kunna köpa din förmånscykel genom oss. Kontakta din arbetsgivare för att be dem ansluta sig. Registreringen är enkel och upplägget är kostnadsneutralt för arbetsgivaren. Är du osäker eller har fler frågor? Kontakta oss på info@elcykelkompaniet.se eller 031-787 97 97 så hjälper vi till. Är du intresserad och vill registerna dig direkt? Klicka på knappen ovanför!

FYRA FÖRDELAR MED ATT LEASA ELCYKEL

Eftersom vi erbjuder leasing på alla elcyklar i vårt utbud vill vi lyfta fram fyra fördelar med varför du ska välja en förmånscykel i stället för att köpa den privat. 1. Spara upp till 50 procent på din elcykel Genom att leasa elcykel så dras kostnaden på din lön före skatt som ett bruttlöneavdrag. Det gör att du kan spara upp till 50 procent av investeringen jämfört med att köpa samma cykel privat. 2. Heltäckande försäkring När du leasar en elcykel får du alltid med en heltäckande försäkring så du kan känna dig helt trygg med din investering. 3. Köp ut elcykeln efter leasingperioden eller lämna tillbaka den Leasingperioden sträcker sig över 36 månader och när perioden är slut kan du själv välja att köpa loss elcykeln till marknadsvärde, där 20 procent av nyvärdet är ett riktpris för en 3 år gammal förmånscykel. Om du inte önskar behålla cykeln så kan du lämna tillbaka den till BusinessBike. 4. Kostnadsneutralt för arbetsgivaren. Eftersom den anställde finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag blir det som arbetsgivare 100 procent kostnadsneutralt.
BusinessBike Vorteilsrechner
Tillagd i varukorgen