Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel

Leveranssätt

Dessa priser gäller endast vid köp av varor. Vid retur gäller andra villkor. Läs mer här.

Elcyklar

Click & Collect – 0kr

Vill du hämta din produkt i vår butik men gärna sitter hemma i lung och ro när du beställer? Använd då vår Click & Collect lösning. Beställ varan du vill ha och invänta ett SMS ifrån oss. Detta sms får du inom 24h och säger till din vara är redo att hämtas i butiken. Ta med legitimation och smset du fick av oss när du kommer och hämtar din vara.

100% eldriven hemleverans (inom Göteborgs kommun) – 999kr

Bor du i Göteborgs kommun har du möjlighet att få din elcykel hemleverarad direkt ifrån butiken. Vår transportbil går 100% på el vilket gör detta alternativ endast möjligt inom Göteborgs kommun. I leveransen ingår även en genomgång av cykeln så att du som kund vet hur du skall börja använda din cykel på bästa sätt.

Hemleverans Dag – 299kr

Elcyklar är tunga och får inte plats hos ett ombud. Här kan du välja att få din cykel hemskickad direkt hem till dörren. DHL Home Delivery DAG gäller för cyklar eller varor med en skrymmande storlek. DHL Home Delivery DAG innebär hemleverans dagtid som normalt räknas mellan klockan 07.00-17.00. Du får en avisering från DHL med förslag på utkörning. Det är viktigt att du svarar på aviseringen och att du är tillgänglig för hemleveransen, annars kan du bli debiterad med onödiga kostnader. Elcykelkompaniet debiterar dig som kund för outlösta försändelser.

Hemleverans Kväll – 799kr

DHL Home Delivery KVÄLL levererar när du är hemma. Med detta tillval kan erbjuder vi en flexibilitet hemma under dagen. Elcykeln levereras då mellan kl. 17-22. Det är viktigt att du svarar på aviseringen och att du är tillgänglig för hemleveransen, annars kan du bli debiterad med onödiga kostnader. Elcykelkompaniet debiterar dig som kund för outlösta försändelser.

Hemleverans av stora tunga leveranser – 1499kr

DHL Home Delivery stora gods gäller för varor som måste packas på helpall och/eller väger mer än 30 kg. Dessa skickas med DHL Home Delivery DAG. Normalt mellan klockan 07.00-17.00. Du får en avisering från DHL med förslag på utkörning. Det är viktigt att du svarar på aviseringen och att du är tillgänglig för hemleveransen, annars kan du bli debiterad med onödiga kostnader. Detta gäller för tex. lådcyklar och extra tunga elcyklar.

Tillbehör

Leverans till ombud – 49kr

Våra tillbehör är mycket mindre än våra elcyklar. Därför kan vi få ner kostanden på frakten och leverera till ditt närmaste ombud. Detta gäller alltså bara våra tillbehör, INTE elcyklar.

100% eldriven hemleverans – 999kr

Bor du i Göteborgs kommun har du möjlighet att få ditt paket hemlevererad direkt ifrån butiken. Vår transportbil går 100% på el vilket gör detta alternativ endast möjligt inom Göteborgs kommun. I leveransen ingår även en genomgång av produkten så att du som kund vet hur du skall börja använda din cykel på bästa sätt.

Övriga villkor för hemleverans

Våra hemleveranser utfärdas endast till platser där vi kan nå fram till leveransadressen med våra bilar, på farbar väg. Bor du i skärgården där båt behöver användas för vidare transport från fastlandet levererar vi godset till båten, varifrån du själv får bekosta och hantera leveransen vidare. Om du har beställt inbärning av produkter bör du tänka på att du själv har ansvar för att skydda golv, väggar med mera. På grund av arbetsmiljökrav är våra transportörer skyldiga att behålla godkänd skyddsutrustning, såsom skor på. Avbeställning av hemkörning måste göras senast två arbetsdagar före den avtalade tiden. Om leverans inte kan genomföras på grund av att det föreligger hinder i bostaden eller om avbeställning sker för sent, förbehåller vi oss rätten att inte återbetala fraktkostnaden. Vid godkännande av köpevillkoren godkänner du även dessa leveransvillkor.
Tillagd i varukorgen