Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel
  1. Hem
  2. Gazelle

Gazelle

Gazelle är ett nederländskt cykelmärke som grundades 1892. Sedan dess har företaget blivit känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och det har vuxit till att bli en av de mest populära cykelmärkena i Nederländerna och övriga Europa. 

Gazelle gör elcyklar med kvalité

Holländska cykeltillverkaren
Ett av Gazelles signum är att företaget lägger stor vikt vid hållbarhet och miljövänlighet. Gazelle använder sig av högkvalitativa material och har en stark fokus på att minimera sin miljöpåverkan. Företaget har också en rad olika program för att återvinna och återanvända gamla cyklar. De har tillverkat cyklar i 125 år, så det vet vad de håller på med. Gazelle har vunnit flera priser för sin innovativa design och hållbara produkter. Företaget har också en stark närvaro i olika cykelevenemang och sponsrar flera professionella cykelteam. Visste du att Gazelle är en av de ledande cykelmärkena i Europa? De har med ett stark fokus på kvalitet, hållbarhet och miljövänlighet blivit bland de mest populära elcyklarna på marknaden. Företaget erbjuder en mängd olika cyklar och tillbehör för alla olika behov och har vunnit flera priser för sin innovativa design och hållbara produkter

Gazelle hos Elcykelkompaniet

Elcykelkompaniet i Göteborg är en populär destination för den som söker en högkvalitativ och hållbar elcykel, och butiken har ett stort urval av Gazelle elcyklar att välja mellan. Om du är intresserad av att köpa en Gazelle elcykel i Göteborg rekommenderar vi att du besöker butiken och pratar med vår duktiga personal. Butiken har också ett brett utbud av tillbehör och utrustning, såsom cykeldelar, belysning och hjälmar.
Filter
Sortera på
23 produkter
Du har sett 20 av 23 produkter
Ladda fler

Gazelles egna provningslaboratorium

Gazelle lämnar inget åt slumpen
På Royal Dutch Gazelle står kvaliteten i centrum, och därför testar de hela tiden deras cyklar. De kontrollerar att deras cyklar tål påfrestningar som de kan utsättas för under en lång livslängd. Vädertest, styrketest och mycket mer är standard för att Gazelle ska vara säkra på att de levererar den bästa kvalitén. På Royal Dutch Gazelle är de bara nöjda när allt är rätt menar på att bara en perfekt cykel får bära namnet Gazelle.
Tillagd i varukorgen