Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel
  1. Hem
  2. Elcykel
  3. Efter användare
  4. Elcykel Herr

Elcykel Herr

Välj rätt Herrcykel - Vi på Elcykelkompaniet hjälper dig!

Välkommen till Elcykelkompaniet! Vi erbjuder ett varierat utbud av elcyklar för herr. Söker en cykel med hög ram för klassisk stil och stabilitet har du kommit rätt. Söker du istället en modell med lågt insteg för enklare hantering skall du istället kolla på elcykel dam. Viktigast är att du hittar en cykel som passar just din kropp och dina behov. Låt dig inte vilseledas av att dessa cyklar marknadsförs specifikt för herrar – sådana kategoriseringar känns något gammaldags. Självklart är dessa kraftfulla och hjälpande elcyklar lika passande för kvinnor. Det är dock ett obestridligt faktum att dessa är tillförlitliga och effektiva transportmedel, som på ett smidigt och roligt sätt tar dig vart du än önskar. Och oroar du dig för negativa sidoeffekter? Tvärtom, du kommer att bidra till miljövården samtidigt som du sparar både pengar och tid genom att smidigt ta dig fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Dessutom ger dessa elcyklar en möjlighet att utveckla nya, sundare vanor. Trots vad många kanske tror, kan du faktiskt förbättra din kondition med din nya elcykel.
Filter
Sortera på
60 produkter
Du har sett 20 av 60 produkter
Ladda fler

Typer av Elcyklar för herr

Vadå elcykel för herrar? Det finns väl massor av olika elcyklar för killar? Jo, givetvis finns det både mountainbikes, racercyklar, hybrider, gravel och massor av annat i cykelväg som är speciellt anpassade för just herrar! Men alla dessa hittar du enklast bland dess egna underkategori, för här visar vi främst de lite mer klassiska herrcyklarna! Våra herrelcyklar har en ergonomiskt utformad ram som ger dig en bekväm och avslappnad körställning. Välj mellan herrelcyklar med framhjulsmotor eller centermotor. El-Standardcykeln: Ideal för Stadslivet El-standardcykeln från Elcykelkompaniet är perfekt för stadscykling och vardagsärenden. Den upprätta sittställningen erbjuder bekvämlighet och bra överblick över omgivningen. Detta är den klassiska typen av elcykel som många av våra kunder refererar som den "vanliga" elcykeln. El-Hybrid: För den sportiga pendlingen För längre sträckor och pendling är elcykel hybrid ett utmärkt val. Den sportigare sittställningen ger effektiv kraftöverföring från benen till pedalerna. Specialiserade Elcyklar För de äventyrslystna erbjuder vi el-MTB, el-racer och el-gravel cyklar. Varje kategori är designad för att möta specifika behov och förhållanden.

Träna effektivt med elcykel

Bort med Myten: Elcykling är inte fusk Att cykla med elassistans är ett utmärkt sätt att träna. Det uppmuntrar till frekventare användning och längre turer. Motorn förstärker din trampkraft men kräver fortfarande aktiv insats från dig. Du kontrollerar assistansnivån, vilket ger dig flexibilitet i träningen och samtidigt njutning av frisk luft och motion.

Matcha din elcykel med rätt tillbehör

Köp till smarta cykeltillbehör som du kan klicka av och på din herrelcykel. Många av elcyklarna vi säljer är är utrustade med integrerat AVS eller MIK klicksystem på pakethållaren. Då kan man enkelt klicka enkelt på en praktisk cykelkorg eller väska för att bära dina ärenden. Vi har ett stort utbud av Väskor till elcyklar men även Korgar för elcykelDu kan enkelt anpassa din cykel efter dina behov, från dag till dag, från en säsong till en annan eller från vardag till helg.

Motorer från kända tillverkare

En elcykel är utrustad med en motor som bistår din pedalkraft, vilket ger dig en skön och lätt cykelupplevelse, fylld av nöje och utan större ansträngning. Motorn i elcykeln är aktiv endast när du trampar. Så snart du upphör med att trampa, stannar motorn automatiskt. Dessutom justeras motorstyrkan beroende på hur kraftfullt du trampar, vilket innebär att du kommer fram till din destination utan att vara andfådd eller svettig. I Sverige gäller en lagstadgad gräns på 25 km/h för hastigheten när man använder elassistans på cykeln. Visst kan du cykla snabbare än så, men då är det helt upp till din egen muskelkraft. Liksom en fordon med förbränningsmotor behöver en bränslekälla, behöver elcyklens motor elektricitet, som den får från ett batteri. När du väljer en elcykel från Elcykelkompaniet, kan du räkna med att få ett system från välrenommerade och pålitliga tillverkare som Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Fauza, Mahle och Egoing, vilket garanterar kvalitet och tillförlitlighet.

Köpa elcykel för herr online

Att skaffa en elcykel genom hos oss är både enkelt och bekvämt. När du beställer, levereras cykeln direkt till ditt hem, fullständigt monterad. Allt du behöver göra är att justera styret och fästa pedalerna innan du är redo att ge dig ut på vägarna. Verktyg och manualer som behövs för detta ingår såklart. Du får även tre månaders gratis försäkring från Solid. Skulle elcykeln inte leva upp till dina förväntningar erbjuder vi 365 dagars öppet köp. På elcykelkompaniet.se är det alltid enkelt och fördelaktigt att investera i en elcykel.
Tillagd i varukorgen