Experter på elcykel Frakt från 49 kr Snabb leverans
Experter inom elcykel
  1. Hem
  2. Elcykel
  3. Efter användare
  4. Elcykel Dam

Elcykel Dam

Brett sortiment av elcyklar för damer

På Elcykelkompaniet.se hittar du ett omfattande och noggrant utvalt sortiment av elcyklar för damer. Varje modell har valts med tanke på kvalitet, funktion och syfte. Våra elcyklar är idealiska för allt från bekväm pendling till jobbet till avkopplande cykelturer med familjen.
Filter
Sortera på
107 produkter
Du har sett 20 av 107 produkter
Ladda fler

Typer av Elcyklar för dam

Vadå elcykel för damer ? Det finns väl massor av olika elcyklar för tjejer? Jo, givetvis finns det både mountainbikes, racercyklar, hybrider, gravel och massor av annat i cykelväg som är speciellt anpassade för just damer! Men alla dessa hittar du enklast bland dess egna underkategori, för här visar vi främst de lite mer klassiska herrcyklarna! Våra damelcyklar har en ergonomiskt utformad ram som ger dig en bekväm och avslappnad körställning. Välj mellan damcykel med framhjulsmotor eller centermotor. El-Standardcykeln: Ideal för Stadslivet El-standardcykeln från Elcykelkompaniet är perfekt för stadscykling och vardagsärenden. Den upprätta sittställningen erbjuder bekvämlighet och bra överblick över omgivningen. Detta är den klassiska typen av elcykel som många av våra kunder refererar som den "vanliga" elcykeln. El-Hybrid: För den sportiga pendlingen För längre sträckor och pendling är elcykel hybrid ett utmärkt val. Den sportigare sittställningen ger effektiv kraftöverföring från benen till pedalerna. Specialiserade Elcyklar För de äventyrslystna erbjuder vi el-MTB, el-racer och el-gravel cyklar. Varje kategori är designad för att möta specifika behov och förhållanden.

Varför välja en Elcykel Dam från Elcykelkompaniet?

Oavsett om du söker en cykel för dagliga pendlingar eller avkopplande utflykter, erbjuder vi på Elcykelkompaniet elcyklar som kombinerar stil, komfort och effektivitet. Vårt utbud inkluderar modeller som passar alla, oberoende av kön, tack vare deras användarvänlighet och låga insteg.

Fördelar med att handla från Elcykelkompaniet

Våra elcyklar erbjuder en rad fördelar, från miljövänlighet till kostnadsbesparingar. De främjar en hälsosam livsstil och ger en behaglig cykelupplevelse utan att du blir svettig eller andfådd.

Välkända märken och brett sortiment av modeller

Elcykelkompaniet stoltserar med ett imponerande sortiment från kända tillverkare. Här hittar du allt från traditionella till moderna elcyklar för damer, alla till konkurrenskraftiga priser med snabba hemleveranser.

Enkel och bekväm shoppingupplevelse

Att köpa din elcykel dam online hos oss är smidigt och bekvämt. Vi levererar färdigmonterade elcyklar direkt till din dörr. Med vårt omfattande utbud hittar du enkelt den perfekta elcykeln som passar just dina behov och preferenser. Glöm inte att titta på tillbehör till din elcykel. Du kommer behöva en cykelhjälm, ett extra cykellås, samt riktigt bra cykelkläder.

Motorer från kända tillverkare

En elcykel är utrustad med en motor som bistår din pedalkraft, vilket ger dig en skön och lätt cykelupplevelse, fylld av nöje och utan större ansträngning. Motorn i elcykeln är aktiv endast när du trampar. Så snart du upphör med att trampa, stannar motorn automatiskt. Dessutom justeras motorstyrkan beroende på hur kraftfullt du trampar, vilket innebär att du kommer fram till din destination utan att vara andfådd eller svettig. I Sverige gäller en lagstadgad gräns på 25 km/h för hastigheten när man använder elassistans på cykeln. Visst kan du cykla snabbare än så, men då är det helt upp till din egen muskelkraft. Liksom en fordon med förbränningsmotor behöver en bränslekälla, behöver elcyklens motor elektricitet, som den får från ett batteri. När du väljer en elcykel från Elcykelkompaniet, kan du räkna med att få ett system från välrenommerade och pålitliga tillverkare som Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Fauza, Mahle och Egoing, vilket garanterar kvalitet och tillförlitlighet.
Tillagd i varukorgen